lunes, 9 de mayo de 2011

Àngel Badenas, un apassionat d'Onda

300 Torres: ¿Qui és Àngel Badenas?

Àngel Badenas: Sóc un onder de 45 anys amb dos fills. M’agrada gaudir d’una bona conversa, un bon llibre o una estona navegant per la xarxa. Aspire a tindre allò que puga compartir.

300 Torres: A què et dediques?

Àngel Badenas: He desenvolupat la tasca de coordinador de recursos humans al llarg dels últims 20 anys, en eixe temps he rebut una formació contínua per a poder realitzar el meu treball. Això junt a la formació acadèmica que vaig interrompreper necessitats familiars quan estava estudiant Dret en l’antic CUC .

300 Torres: Que et sembla l’afirmació: Tots els politics són uns corruptes i uns interessats?

Àngel Badenas: Sóc conscient i em preocupa. Però crec que de la mateixa manera que no tots els retors són uns pederastes, jo pel fet d’entrar en el món de la política no vaig a perdre ni els meus ideals ni la meva dignitat. És més espere amb la meva dedicació dignificar la tasca del polític. No tots som iguals.

300 Torres: Què t’anima a apropar-te a la política?

Àngel Badenas: Jo veig la política com l’administració del interessos comuns dels ciutadans, em preocupa l’educació dels meus fills, la salut de la meva família, però també el benestar de totes les persones. No m’agradava tot el que veia i no em semblava adequat només criticar i no actuar.

300 Torres: Per què amb els socialistes d'Onda?

Àngel Badenas: Jo vaig nàixer en una família humil, treballadora, amb pocs recursos, que em va educar amb valors com la solidaritat, el respecte, la dignitat i la honestedat. Desprès de llegir molt i conèixer la realitat de moltes persones, vaig decidir donar un pas endavant per ajudar als més necessitats. En aquesta agrupació hi ha persones amb les mateixes inquietuds que jo.

300 Torres: Com és el treball en l’equip socialista? Et sents recolzat?

Àngel Badenas: Nosaltres som un grup de persones diferents amb un punt en comú : el compromís amb els onders. Treballar junts ens ha fet un equip en el que em sento viu i necessari, i en el que he après moltíssim.

300 Torres: Què esperes poder aportar a Onda si surts escollit?

Àngel Badenas: Treball, dedicació, esforç, responsabilitat i honestedat, perquè aquestos valors són el camí per a aconseguir l’èxit en qualsevol projecte. I el nostre projecte es el benestar de tots els onders.

300 Torres: Què t’han dit els teus fills, amistats, família...?

Àngel Badenas: Hi ha opinions de tot tipus, uns em recolzen i m’animen, i altres pensen que estic boig. Els he escoltat a tots i els he dit que espere que dins de quatre anys tots puguen compartir amb mi el resultat d’una decisió encertada.

300 Torres: Vas créixer al barri Sant Joaquim. Com creus que ha evolucionat en els darrers anys? Què creus que es pot fer més en el barri?

Àngel Badenas: És molt senzill, quan jo era xicotet al costat del Pius XII hi havia horts, al igual que al costat de la caserna de la Guàrdia Civil. Al final del Carrer Pare Ten estava la fàbrica de Barrachina y en el carrer Sant Joaquim més fabriques i cases ben velles. Hui tot allò són vivendes que gaudeixen de molts serveis que sempre es poden millorar i ampliar.

300 Torres: Què li diries a un onder que encara no sap a qui votar el proper 22 de maig per a les eleccions locals?

Àngel Badenas: Li diria que nosaltres som la millor opció, perquè som propers, treballadors i honests. Tenim una avantatge molt important al conèixer el funcionament de la Casa de la Vila, a més a més, tenim gent jove i molt formada amb noves idees. Estem en condicions de garantir que amb nosaltres Onda tindrà un millor futur i que el podran gaudir tots els onders i no només uns pocs. Perquè JUNTS ONDA GUANYA.

12 comentarios:

Además de todo lo dicho puedo deciros que es una GRAN PERSONA.
Sé que con él Onda está en buenas manos.

No se que decirte ....ahora las cosas se ven de otra manera ,en onda hay mucho paro y teniendo la varita para crear empleo,en vez de cojer contratistas de onda habeis cojido gente de fuera y eso no lo perdonamos y solo trabajan extranjeros ,ya se que me contestaras que no es verdad claro pero es lo que se ve y lo que se palpa ¿habra intereses economicos al traer contratistas de fuera?

En respuesta al anonimo.No te equivoques, todo lo que se oye por ahí no es cierto, te puedo asegurar que el ayuntamiento de Onda ha asignado a empresas de Onda todas las obras que ha podido, ya que todas no son competencia del ayuntamiento. Como dato puedo decirte, que sólo 5 obras de las ejecutadas en Onda las han hecho empresas de fuera, y han sido contratadas por conselleria (PP). Cuando quieras quedamos y te muestro los datos por escrito. Gracias.
Fdo.- Encarna Ribes.

Ya lo he puesto en el face, pero aquí también.

Trabajador incansable y gran persona. Ha creado un equipo excepcional. Lo mejor, que lucha por lo que cree. Ànimo compañero, contigo: ES POSIBLE . Un abrazo.

Carmen.

Solo 5 obras??...eso no te lo crees ni tu!!!...Falsificando papeles tambien te puedo enseñar yo que soy La pasionaria!!

Eso de falsificar papeles se os da bien a los del PP. jeje

EL TRIPARTITO NO HACE OTRA COSA!!!

Lo que os pasa a los del PP es que sabéis que no vais a ganar en Onda y ya estáis nerviosos...

Espero que gane el pp por que si no la tenemos clara en el pueblo de onda,haber si ponemos agua en la plaza de las tres esculturas por que los niños tienen sed ya llevamos asi tres semanas mas que no pueden beber agua ....

Eso si que es verdad ,la fuente no funciona ya lleva asi lo menos mas de un mes y lo hemos dicho al ayuntamiento y nos an dicho que ya lo savia que lo ha reglarian en seguida pues la verdad que no lo ha echo,es la mentable..

El dinero, la energía de la Tierra, muy poderoso y muy distinto dependiendo de como lo ganes y como lo gastes.

Endavant Àngel, ets un gran tio!