jueves, 31 de marzo de 2011

Dins de 52 dies, altre camí és possible

Els Socialistes Valencians no fan propostes. Només critiquen, però no tenen projecte. Quantes vegades has escoltat això?

Hui t'escric us contem el camí que els valencians i les valencianes anem a recórrer junts a partir del 23 de maig. Un camí diferent, perquè altre camí és possible.

Tots els valencians hem de ser iguals

Als Socialistes Valencians ens guia un únic far: la igualtat d'oportunitats per a tots els valencians i les valencianes. A partir del 23 de maig, totes les nostres iniciatives i accions de govern perseguiran de manera incessant que cap valencià es quede darrere al nou camí que començarem. La Comunitat Valenciana serà tan lliure o digna com ho siga l'últim dels valencians. I l'educació pública, la sanitat pública o la política social i la Llei de Dependència són la garantia d'igualtat que només la Generalitat Valenciana pot oferir als seus ciutadans.

L'exida de la crisi: l'educació

Per eixa raó, apostarem per l'educació i la formació com el nostre principal instrument per eixir de la crisi. L'educació i la formació són un patrimoni que no entén de bombolles ni d'especulació: mai perden valor. Com més preparats estiguen els nostres estudiants i els nostres treballadors, millors llocs de treball tindran i més riquesa crearan les nostres empreses. Eixe és el camí de la nostra economia: més formació i més educació per a més treball.
Altre camí és possible

Transparència per gestionar eficientment els nostres diners

A partir del 23 de maig, la Comunitat Valenciana tornarà a ser coneguda per l'esforç i pels resultats del treball dels seus ciutadans, i no per la mala reputació dels seus governants.
La Llei de Qualitat Democràtica i Transparència que aprovarà el govern socialista de la Generalitat impedirà que mai més se'ns oculte als valencians i les valencianes què es fa amb els nostres diners. S'ha acabat amagar informació amb contractes confidencials pagats amb els nostres imposts. Tothom podrà saber quin és el destí de fins a l'últim cèntim públic. I si algú ho oculta, anirà a la presó. És el nostre compromís.


Els nostres diners per a crear treball i oportunitats

Amb els diners que rescatarem de tant negoci ruïnós, després de pagar als centenars d'empreses a les quals la Generalitat deu diners, construirem tots els col·legis, instituts i hospitals que tanta falta ens fan i rehabilitarem tots aquells que ho necessiten. Aquesta serà una manera molt positiva de crear treball: dedicant els nostres recursos a que cap valencià ni cap valenciana tinga menys oportunitats que un altre.

Aquests són els ingredients bàsics del nostre projecte i amb els quals farem possible un nou camí.
El camí que recorrerem junts els valencians i les valencianes a partir del 23 de maig.


Víctor Sahuquillo
Coordinador de Campanya

0 comentarios: