domingo, 5 de junio de 2011

Trobada d'escoles de Pilota valenciana

Ahir, dissabte 4 de Juny, va tindre lloc la cloenda d'aquest campionat provincial de "PILOTA VALENCIANA" en la modalitat de RASPALL, dirigit als nens més petits de la nostra província i que han vingut participant des del mes d'octubre de l'any passat fins al dia de la clausura que va ser a Onda, concretament a la zona del Trinquet Municipal, utilitzant-se tant aquest com el Frontó i el recinte multiusos, per poder ubicar les 14 "Canxes" de joc.


Aproximadament van participar uns 150 jugadors vinguts de les 9 localitats que han estat participant durant tot l'any, des de ciutats tan al nord com Benicarló i Torreblanca i altres més properes com Borriol, Castelló, Almassora, Vila-real, Borriana i Xilxes, i per descomptat l'amfitriona Onda.


Les edats dels nens oscil.laven entre els 5 anys dels més petits i els 14 anys dels més grans, que agrupats en 5 categories van fer les delícies del públic assistent.


Per l'esdeveniment s'havien format a un total de 24 jutges perquè aplicaren la reglamentació adaptada per a l'esdeveniment. Durant tot el matí els joves esportistes, a més d'aigua, van gaudir de rosquilletes perquè puguin recuperar forces.


Onda va ser la gran guanyadora, amb el títol per equips de regularitat, a més de dos ors, una plata i un bronze.

Les autoritats han estat al costat de les joves promeses en el tancament de la temporada esportiva de la província de Castelló; l'alcalde d'Onda, Juan Miguel Salvador, el president de la Federació de Pilota Valenciana, Daniel Sanjuán, la subsecretària de Governació, Joana Forés, el diputat d'esports de Castelló, Luis Martínez, els vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana, Pedro López i José Vicente Diago, a més d'alguns regidors de les localitats participants que han lliurat els trofeus als esportistes.

Més informació: pilota valenciana i noticies964

0 comentarios: