viernes, 14 de enero de 2011

Socialistes d'Onda: Eficàcia en la gestió



http://www.youtube.com/watch?v=tmgqQUw4vhI

Un dels serveis municipals del que els onders es poden sentir més orgullosos és el de l'aparcament vigilat de camions o el que es coneix popularment com: “LA CAMPA DE CAMIONS”

Onda, és l'únic poble de la província de Castelló que conta amb aquest servei que utilitza una superfície de 5.420 m2, de solars propietat de l'Ajuntament.

Aquest servei, reivindicat en el seu moment pels camioners d'Onda, està en funcionament des de principis dels anys 90 i permet als seus usuaris aparcar amb seguretat els seus camions, així com els vehicles alternatius que usen per a desplaçar-se des de la camps als seus domicilis i viceversa.

La CAMPA compta amb 225 places, ocupades en un altíssim percentatge i va permetre en el seu moment traure de les vies de circulació perifèriques de la població el gran parc de camions que Onda posseeix, donant d'aquesta manera un pas important en seguretat vial, alhora que es guanyava espai per a l'aparcament d'automòbils.

Després de molts anys de funcionament, la CAMPA de camions d'Onda, ha demostrat la bondat del servei que presta i segueix sent el referent de tots el camioners de la província, que segueixen reivindicant el que Onda té des de fa molts anys.

0 comentarios: