miércoles, 10 de octubre de 2012

Reivindicar l’autogovern és reivindicar l’Estat del Benestar


L’autogovern valencià ha funcionat i ha estat amb ell quan s’ha enregistrat el major desenvolupament social i econòmic. El problema de la Comunitat Valenciana no és l’autogovern, sinó el mal govern, la mala política, la gestió errònia que ha fet el PP en els últims 17 anys.

Fins ara els sistemes de finançament a les comunitats autònomes han estat injusts amb els valencians. Hi ha que establir un sistema realment just i solidari perquè gran part d’aquest finançament va destinat a sanitat, educació i serveis socials.

Amb un govern socialista a la Generalitat, Onda va començar a comptar amb l’actual  Centre de Salut. En els 17 anys de govern popular ens han promès moltes vegades el Segon Centre de Salut, que a dia de hui segueix sense ser realitat. Amb el Govern de Joan Lerma va haver un acord amb l’Ajuntament d’Onda per rehabilitar el Castell. En 17 anys de govern popular les úniques inversions en patrimoni han vingut de Madrid i amb un govern socialista. Amb Consell socialista es va construir l’actual Centre Integral de Majors, en 17 anys de PP seguim esperant la posada en marxa del Segon Centre Integral de Majors.

Els populars valencians no estan reivindicant un millor finançament per part de l'Estat per a la nostra Comunitat. El Corredor Mediterrani i l’AVE a Castelló deuen ser actuacions prioritàries d’assignació pressupostària. Amb més autogovern tindríem més capacitat per reaccionar davant de la “taxa del gas” de Rajoy, que incrementarà els costos de producció a les nostres empreses, conduint-nos a una pèrdua alarmant de llocs de treball.

La Comunitat Valenciana necessita un nou impuls social i polític que lidere i mobilitze la societat i la face sentir-se orgullosa de les seues capacitats i valors. Necessitem posar en valor el nostre autogovern per construir un projecte de futur i benestar per als valencians.

0 comentarios: